Blog

Vervoer voor een goede prijs

Als mensen zijn we altijd in beweging. Zowel fysiek als mentaal. De westerse maatschappij heeft ervoor gezorgd dat we altijd bezig zijn met het volgende en als je daar in mee wilt, moet je dus steeds door, door, door. Zolang je jezelf in de gaten houdt en genoeg rust neemt, is daar helemaal niets mis mee. Zeker niet, als je ambities veel van je vragen. In deze blog vertel ik dan ook over de fysieke vorm van vooruitgang, vervoer. Hoe blijf je vooruitkomen, letterlijk? Ik vertel over verschillende transportmethoden. Lees je mee?

Abonnementje hier

In Nederland hebben we het goed voor elkaar als het gaat om openbaar vervoer, ook wel het OV genoemd. Dat lijkt misschien niet zo aangezien me er maar wat graag over klagen maar het is zeker een goede, snelle en milieuvriendelijke manier van transport. Maar als je voor ieder ritje de volle mep moet betalen en veel reist dan kan dat flink in de kosten gaan lopen. Wanneer je veel met het openbaar vervoer van plan bent te reizen, is het dus aan te raden om op zoek te gaan naar een abonnement. Er zijn allerlei verschillende abonnementen te verkrijgen en je zal dus met een beetje onderzoek geheid iets vinden dat bij jou past.

Beetje beweging daar

Een andere manier van vooruitkomen, eentje die we vaak (willen) vergeten, is zelf in beweging komen. Lopen, fietsen etc. We zijn soms iets te afhankelijk geworden van andere transportmethoden en het gemak ervan. Maar soms is het sneller om naar je bestemming te lopen dan om op de bus te wachten. En daarnaast is het goed voor je lijf om dagelijks in beweging te zijn. Je lichaam is immers je meest belangrijkste transportmiddel en je moet het er het langst mee doen. Goed voor zorgen dus. Dat loopje of fietstripje naar school, de supermarkt of zelfs je werk is het dan best waard.

Geef mij die goede deal maar

Maar soms zijn de afstanden echt te ver en ben je alsnog naar iets op zoek wat ook flexibel is. Want ondanks de goed geregelde openbaar vervoer regelingen in Nederland, wil je misschien toch soms liever in de auto stappen en alles zelf uit kunnen stippelen qua tijden en routes. Maar we blijven Nederlanders en die letten graag op de centen. Met een goede deal zoals deze Volvo xc40 occasion heb je een goede en betrouwbare auto te pakken voor een nog betere prijs.

Jij kan weer door, letterlijk!

Geef een reactie