Over mij

Deze pagina gaat over mijzelf! Waarom ben ik dit Blog begonnen? Wat zijn mijn drijfveren? Hoe kom ik aan mijn informatie? Daarover gaat deze pagina! Ik ben dus Lex, een geboren avonturier! Ik haal ontzettend veel energie uit het maken van verre reizen. Maar ook van uitstapjes of dagjes weg ben ik een groot voorstander! Zo geniet ik altijd erg van het op pad zijn en ik kijk hier dan ook altijd met groot plezier naar uit! Vooral vakanties waarin ik actieve dingen doe zijn mijn favoriet! Lekker met een backpack op reizen door verschillende culturen is wat ik het allerliefst doe! Dat is ook een reden waarom alles op deze site met groot enthousiasme is geschreven!

Waarom ik dit Blog begonnen ben

Dit Blog ben ik om verschillende redenen begonnen. Ten eerste omdat ik het leuk vind te schrijven. Al sinds een ontzettend lange tijd hou ik ervan mijn ervaringen en dingen die ik mee maak op te schrijven. Daarbij komt dat ik het leuk vind om voor anderen te schrijven. Wanneer ik bijvoorbeeld een Blog lees van iemand anders waardeer ik het enorm dat diegene dat voor ons opschrijft en wilt delen. Daarom wilde ik eens iets terug doen en dat doe ik op deze manier. Dat doe ik in de vorm van Blogs. In deze Blogs beschrijf ik dingen die ik mee maak en leuk vind om te doen. Voor het gemak heb ik deze onderverdeeld in de categorieën Reizen, Lifestyle en Gadgets

Daarnaast ben ik dit Blog begonnen omdat ik vond dat er op het gebied van reizen ontzettend veel meer dingen te beschrijven zijn. Zo ben ik van mening dat we best eens wat meer tips aan elkaar kunnen geven, laat ik er dan maar mee beginnen. Kijk eens rond op de site en vertel mij wat je ervan vindt. Op deze manier kan ik deze Blog-site steeds blijven verbeteren, hetgeen jullie weer ten goede komt.

Ik schrijf uit eigen ervaring

Als laatste vind ik het leuk aan te geven dat ik de meeste tips en adviezen geef uit eigen ervaring. Zo heb ik veel producten en dingen die op deze site staan zelf getest en meegemaakt. Hierdoor is het voor mij mogelijk een goed onderbouwd en op waarheid berustend advies te geven. Wel zo handig dat ik bijvoorbeeld een backpack zelf heb getest en gedragen, voordat ik hier advies over geef. Ik hoop dan ook dat jullie de tijd die ik hierin steek kunnen waarderen! Kijk nu maar eens rond en laat je inspireren!