Blog

Nubikk: Reizen in de juiste schoenen!

Wanneer ik op reis ga, wil ik ook graag in stijl lopen. Los van alleen stijl, wil ik ook gewoon goed schoeisel aan mijn voeten. Nubikk Herenschoenen vallen in deze categorie. Want of je nou met je backpack loopt te zeulen of met een koffer door het vliegveld loopt, schoenen dragen moet je toch en dan kan je maar beter comfortabele schoenen dragen! Zeker als je lange stukken moet lopen! Daarom dit pleidooi voor goede schoenen. Juist als je op reis bent!

Identificeer je stijl

Ben jij van het type backpacker? Of slow-traveller? Of misschien wel een citytrip persoon. Het is belangrijk dat je allereerst je stijl identificeert, zodat je de juiste schoenen kunt uitkiezen. Als backpacker zal ik namelijk minder snel een paar zacht suede Nubikk schoenen dragen, maar zal ik dus eerder kiezen voor een paar glad leren sneakers. Als backpacker krijgen je schoenen namelijk behoorlijk wat te verduren en je moet dan wel stevige, robuuste schoenen hebben! Het is natuurlijk weer volledig anders als je voor korte stedentrips gaat. Dan kan je elke schoenen dragen die je wil! Als jij van zacht suede houdt en je niet in een regenachtige stad zoals Seattle bent, kan dat natuurlijk prima! Regen zou zonde zijn voor de suede aangezien het daar behoorlijk verpest van wordt. Maar hey! Barcelona, Praag, Lissabon of Budapest, het kan allemaal op een prachtig paar Nubikk suede herenschoenen! Doe hierin vooral je ding!

Nubikk stijl is mijn stijl

Ik ben van het gemengde type. Je kunt mij blij maken met een stedentrip, maar ik vaar net zo goed op een backpack avontuur van een paar maanden! Daarom heb ik ook een ruime collectie schoenen, zodat ik voor elke gelegenheid het juiste paar heb! Zo heb ik van het mer Nubikk alleen al een paar witte sneakers, suede leren herenschoenen, boots, en veterschoen! En dan heb ik je nog niet eens verteld over de rest van mijn collectie! Enfin, waar je ook van houd, wat mij betreft kan je niet genoeg schoenen hebben. Het voordeel is namelijk ook dat als je je schoenen vaak afwisselt, ze minder snel slijten en je dus een aantal jaren met een paar kunt doen! Behalve na een backpack avontuur. Dan kan je er zeker van zijn dat na een aantal maanden je schoenen rijp zijn voor de prullenbak. Maar dat is dan ook meer dan oké! Je hebt immers genoeg profijt van ze gehad en genoeg plezier beleefd!

Laat een antwoord achter