bouwmaterialen
Blog

Het perfecte cadeau voor jouw Bob de Bouwer

Wat geef je een man die eigenlijk bijna alles al heeft? Dat is een vraag die steeds meer mensen zich stellen. Waar we een vrouw meestal nog wel blij kunnen maken met een heerlijke douchepakket of een luchtje is dit bij de man niet het geval. Maar met wat voor soort cadeau maken we hem dan wel blij? In dit blog een aantal leuke en originele cadeau ideeën voor de man die van klussen houdt.

Nieuwe gereedschap en een nieuwe gereedschapskoffer

Je staat er misschien raar van te kijken maar sommige mannen zijn ontzettend gehecht aan hun trouwe gereedschap. Er is nooit zo’n zelfde soort hamer of boormachine. Het kan hierdoor wel zijn dat zijn lievelings gereedschap een beetje tegen zijn einde aan loopt. Hoog Tijd dus voor wat nieuw bouwmateriaal want van nieuwe bouwmaterialen wordt de echte bouwliefhebbers stiekem wel ontzettend blij. En als je dan toch bezig bent geef hem dan ook meteen een gereedschapskoffer cadeau. Heeft die meteen een goede reden om alles weer een keertje op te ruimen en uit te zoeken.

Een magnetische armband

Dit klinkt misschien een beetje vreemd in eerste instantie maar een magnetische armband kan voor een echte diehard klusser ontzettend handig zijn. Zoals je misschien al kan raden is de armband magnetisch waardoor hier bijvoorbeeld spijkers en schroefjes aan blijven zitten. Je doet ze er makkelijk op en haalt ze er ook nog eens heel gemakkelijk af. Beter kan niet toch?!

Een Tech Multi-Tool pen

Een echte bouwman heeft altijd een pen of potlood op zak. Maar dit is echter maar een simpele variant. Er bestaan tegenwoordig speciale pennen voor de bouw, de tech multi-tool pen. Deze pen heeft daadwerkelijk alles. Van een waterpas tot een liniaal tot een punt en er is natuurlijk gewoon een potlood en pen in aanwezig. Als dat geen leuke tool meer is voor jouw Bob de Bouwer dan weten we het ook niet meer.

Een bier holster

En voor de man die van verbouwen en bier drinken houdt is een bier holster het perfecte cadeau. Een bier holster wordt om de middel bevestigd en aan beide kanten kan in dit holster een biertje worden gezet. De man kan gewoon doorgaan met zijn klus terwijl hij zijn koude biertje altijd bij de hand heeft. Vooral perfecte voor de warmere zomerdagen dachten we zo.

Heb jij nog meer leuke cadeau ideeën voor een echte Bob de Bouwer? We horen het graag van je.

Geef een reactie