Blog

Waarom is een alarm rookgenerator aan te raden?

Wil jij als ondernemer dat je bedrijfspand goed beschermd is als jij niet aanwezig bent? Dan is het geen slecht idee om een alarm rookgenerator aan te schaffen. Waar je aan moet denken bij een alarm rookgenerator? Dit is een systeem dat binnen enkele seconden de ruimte vult met rook zodra er verdachte bewegingen worden geconstateerd. Hierdoor raken inbrekers gedesoriënteerd, waardoor zij niet snel je kostbare producten kunnen stelen. Bovendien slagen de inbrekers er vaak ook niet goed in om te ontsnappen wanneer je mistgeneratoren in je pand plaatst. De politie is hierdoor in staat om de inbrekers te pakken, waardoor je ook niet zelf voor de schade aan je pand opdraait.

Een alarm rookgenerator maakt het werk van de inbrekers onmogelijk

De meeste winkels zijn voorzien van een regulier alarm. Toch houdt een alarm inbrekers niet altijd tegen. Het nadeel van een alarm is dat het vaak even duurt voordat de politie aanwezig is. In de tussentijd kunnen inbrekers veel kostbaarheden stelen. Professionele inbrekers slagen er vaak in om op tijd weer weg te komen. Er is dan niet veel wat de politie kan doen. Als je een alarm rookgenerator hebt, dan kunnen de inbrekers vrijwel niets zien. Hierdoor wordt het al zo goed als onmogelijk om veel spullen mee te nemen. Bovendien raken de inbrekers compleet gedesoriënteerd, waardoor het ook moeilijker wordt om de uitgang te vinden. Dergelijke mistgeneratoren zijn dan ook de grootste angst voor inbrekers.

Rookgenerators laten plaatsen

Wil je een alarm rookgenerator in jouw winkel of bedrijfspand? Dan is het aan te raden om contact op te nemen met een professionele partij. Er zijn verschillende partijen die je kunt benaderen als je op zoek bent naar rookgenerators. Belangrijk is dat het systeem altijd naar behoren werkt. Bovendien is het fijn als je een partij hebt die je altijd om advies kunt vragen. Het is dan ook verstandig om eens na te gaan bij welke bedrijven je terechtkunt.

Zaken om rekening mee te houden

Belangrijk is dat je niet per ongeluk zelf de mistgeneratoren activeert. Je winkel zal dan namelijk binnen de kortste keren compleet bedekt zijn met een dikke laag mist. Daarnaast zijn er nog een aantal zaken om rekening mee te houden. Men kan je hier echter alles over vertellen bij het bedrijf waar je de generators aanschaft. Een mistgenerator kent veel meer voordelen dan nadelen.

 

Laat een antwoord achter