Blog

Vijf cadeau\\’s die je vriendin écht wil

Iedereen heeft er wel ongemakkelijke ervaringen mee gehad: een cadeautje voor je partner vinden. Ook zelf kan ik vele horror verhalen opratelen. Zoals die keer waarop mijn ex mij een hartje gaf met daarop het woord ‘keukenprinses’. Lief bedoeld, maar toch voelde het alsof ik als vrouw alleen maar in de keuken thuis hoor!

Terwijl een leuk cadeau voor een vrouw uitzoeken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Toch lijken mannen daar anders over te denken. Maar geen zorgen. Aan alle mannen out there die op zoek zijn naar een leuk cadeautje voor hun wederhelft: hier vijf tips, met goedkeuring van dames van over de hele wereld!

1. Fotolijstje

Ja, het is misschien wat zoetsappig. Maar daar houden vrouwen nou eenmaal van. Zoek een leuk kiekje uit van jou en je meisje en laat ze bij de Hema printen. Vindt daarbij een origineel ,leuk fotolijstje. Dus niet zo eentje van de IKEA. Kijk eens in een lokale kringloop, of in een hippe design winkel. Schrijf eventueel op de achterkant van de foto waarom je specifiek deze foto hebt ingelijst, en wat jullie toen deden. Je vriendin zal niet alleen het cadeau zelf prachtig vinden, maar ook het feit dat je de moeite en de tijd hebt genomen al jullie momenten samen na te gaan om de juiste foto te vinden.

2. Een hometown date

Je vriendin houdt van jouw gekke persoonlijkheid en jouw verlangen een rare woordgrap te maken in iedere situatie. Ze houdt van je onhandige opmerkingen en soms net iets te zorgzame kant. Laat zien waar dit allemaal vandaan komt, door haar mee te nemen op een date naar jouw roots. Plan een date a la Bachelor style en laat haar zien waar je vandaan komt, wat vroeger je favoriete plek was om rond te hangen, et cetera. Eventueel kan ze zelfs wat van je oude vrienden ontmoeten. Je open opstellen over je leven is alles wat je vriendin zal verlangen.

3. Forever flowers

Bloemen zijn altijd een goed idee. Je zal je vriendin met weinig zo gelukkig maken als een spontaan bloemetje mee nemen naar jullie volgende afspraakje, ook al is het een doodgewone maandag. Het is misschien een cliché om te geven, maar het is een cliché met reden.

4. Persoonlijk sierraad

Ook een armband of sleutelhanger met naam wordt onterecht als afgezaagd cliché beschouwd. Je kan er je namen inzetten. Maar je kan bijvoorbeeld ook graveren wat je aan haar leuk vind, of een inside joke tussen jullie twee. Of een lief deel van een gedichtje, en leg uit waarom die verse je aan haar doet denken. Kortom: wees origineel wanneer je kiest voor een graveren armband. En nog een tip: kies voor een bandje dat niet te opzichtig is. Liever een sierlijk dun bandje, zoals een slavenarmband goud, dat ze samen met andere bandjes kan combineren. Deze leuke sieraden vind je gewoon online bij Kaya Sieraden.

5. Koffie

Last but not least, koffie. Koffie is altijd een goed idée. Maar bedenk wel van te voren: hoe drinkt je vriendin haar koffie? Neemt ze ’s ochtends thuis de tijd een goed kopje te drinken? Misschien heeft ze dan wel behoefte aan een melk opschuimer, of een mooi verfijnd nieuw kopje. Dus wederom: geen IKEA model, maar iets bijzonders. Maar als je vriendin altijd gehaast een kop koffie bij de Starbucks haalt, kan je beter een to-go beker meenemen. Of een tegoed bon voor de Starbucks!

En dan nog een ding: het maakt niet uit wat je bedenkt, maar breng het met liefde. Dus pak je cadeautje netjes in, en schrijf een bedachtzaam kaartje. Gegarandeerd succes!

Laat een antwoord achter