Blog

De letselschade advocaat Rotterdam verhaalt jouw schade

Natuurlijk wil je na een ongeval in Rotterdam jouw letselschade verhalen. Wat moet de letselschade advocaat Rotterdam dan doen? Hij moet eerst weten wie de aansprakelijke partij is. Het is niet altijd eenvoudig om dat te weten te komen. De bestuurder van de auto is namelijk niet aansprakelijk. Wie is er wel aansprakelijk? De WAM-verzekeraar van de bestuurder en de eigenaar van de auto. Heeft een medewerker van een bedrijf jouw letselschade veroorzaakt? Dan is die medewerker niet aansprakelijk. Wie is er dan wel aansprakelijk? Zijn werkgever. Spreekt de letselschade advocaat Rotterdam de verkeerde personen aan? Dan kan de schade niet worden verhaald. Uiteraard zorgt de letselschade advocaat Rotterdam ervoor dat de juiste personen worden aangesproken.

Het in kaart brengen van de schade

De letselschade advocaat Rotterdam heeft de juiste persoon aangesproken. Vervolgens dient de schade in kaart te worden gebracht. Bij letsel na een ongeval komen er diverse schadeposten voor. Belangrijke schadekosten zijn onder andere medische kosten, verlies aan verdienvermogen, kosten voor verpleging en/of verzorging en smartengeld. Heb je schade geleden na een ongeluk? Natuurlijk wil je dan weten op welke schadeposten je dan recht hebt. Neem daarom contact op met de letselschade advocaat Rotterdam. Je kunt telefonisch of per mail contact opnemen. Ook is het mogelijk om direct te chatten met een letselschade advocaat.

Je bent betrokken bij een kettingbotsing

Ben je betrokken bij een kettingbotsing? Uiteraard wil je dan graag weten wie er aansprakelijk is voor jouw letselschade. Bij een kettingbotsing zijn meerdere auto's betrokken. Verzekeraars hebben onderling afspraken gemaakt. Bij een kettingbotsing moet een achterop rijdende auto de schade van zijn voorganger betalen. Natuurlijk hoef je niet zelf uit te zoeken die bij een kettingbotsing aansprakelijk is. Dat doet jouw letselschade advocaat voor jou. Jouw ervaren en deskundige letselschade advocaat neemt jou alle zorgen uit handen. Hij zorgt ervoor dat jouw letselschade keurig en snel wordt verhaald. Ben je betrokken bij een kettingbotsing en wil je weten wie er aansprakelijk is? Neem dan contact op met letselschade advocaat Rotterdam. Die vraag wordt dan ongetwijfeld beantwoord.

Alle schade dient te worden vergoed

Je bent betrokken bij een kettingbotsing. Daarbij ben je gewond geraakt. Dan moet, zo is vastgelegd in de wet, alle schade worden vergoed. je moet dus weten welke schadeposten voor vergoeding in aanmerking komen. In aanmerking voor vergoeding komen onder andere medische kosten, verlies aan verdienvermogen, kosten voor onderhoud aan huis en tuin, kosten voor huishoudelijke hulp, kosten door studievertraging, reparatiekosten en reiskosten. Ben je betrokken bij een kettingposten en wil je weten welke schade er vergoed wordt. Aangeraden wordt om dan zo snel mogelijk contact op te nemen met een letselschade advocaat. Uiteraard helpt hij jou graag. 

Geef een reactie