Vakantiepark Beekse Bergen
Blog

Vakantiepark Beekse Bergen boek je via Parkvakanties

Op Vakantiepark Beekse Bergen krijg je het gevoel alsof je op vakantie bent in Afrika. Het park is volledig ingericht in de Afrikaanse safari stijl. In mijn blog vertel ik graag meer over mijn ervaringen met dit vakantiepark. Een verre reis is niet meer nodig als je Vakantiepark Beekse Bergen in de buurt hebt. Je kan hier heerlijk ontspannen overnachten en overdag je ogen uitkijken in het safaripark. Ik heb deze vakantie geboekt via Parkvakanties, omdat ik hier de beste aanbieding kreeg. Er is hier ook veel te vinden over het park en de positieve recensies zijn hier ook rustig terug te lezen.

Vakantiepark Beekse Bergen combineren met het safaripark

Het safaripark is op loopafstand van Vakantiepark Beekse Bergen. Dit unieke dierenpark vind je nergens anders in Nederland. Alle Afrikaanse dieren kan je hier vinden. De boottocht met de gids geeft een unieke kijk in het Afrikaanse wildleven. Het mooiste aan dit safaripark is dat je met de auto een route kan rijden tussen de dieren door. Pas dus op voor langslopende tijgers of overstekende giraffes. Zo dichtbij komen bij dit soort dieren is iets wat je nooit meer vergeet. Na een heerlijke dag kan je jezelf weer terugtrekken in jouw accommodatie op dit vakantiepark.

Uniek overnachten op Vakantiepark Beekse Bergen

Eenmaal teruggekomen op Vakantiepark Beekse Bergen is de sfeer niet anders. De echte Afrikaanse sfeer is volledig terug te vinden op het vakantiepark. Je verblijft in één van de jungalows, welke allemaal rondom een groot meer zijn geplaatst. De jungalows en de stacaravans zijn volledig ingericht in Afrikaanse safari stijl. Wie liever echt gaat kamperen kan er ook voor kiezen om een tent te huren op de SafariCamp. Hoewel de dieren binnen de grenzen van het safaripark blijven, zal je hier toch een beetje het gevoel krijgen alsof je tussen de dieren slaapt.

Vakantiepark Beekse Bergen geeft je een uniek gevoel

Dat ik een ultiem gevoel heb overgehouden aan Vakantiepark Beekse Bergen is zonder twijfel de waarheid. De sfeer die vrijwel direct overloopt van het safaripark naar het vakantiepark is uniek te noemen. De prachtige natuur en het grote meer helpen ook mee aan het creëren van een heerlijk gevoel. Ook de faciliteiten van dit vakantiepark zijn erg goed te noemen. Alles bij elkaar maakt dat ik dit vakantiepark alleen maar kan aanbevelen aan anderen. Het is even wat anders, maar geeft je wel een unieke ervaring.

 

Geef een reactie