Blog

Wat zit eronder? Een stijlvolle gid voor mannen ondergoed

Het is misschien niet een spannende aankoop, zoals een nieuwe winterjas of paar mooie laarzen, maar wat er onder je broek zit is van even groot belang. Want kun je stellen goed gekleed te zijna ls je onderbroek niet op orde is? Misschien niet. Daarom verdient de onderbroek het zelfde niveau van aandacht als alle andere aspecten van je garderobe.

Gelukkig is er weinig reden om ooit van onderbroek type te veranderen als je eenmaal de goede stijl, een juiste pasvorm en een lekker merk hebt gevonden. Maar om die vinden kan een jarenlange strijd zijn. Daarom nemen we het moeilijke deel uit de ondergoedvergelijking uit handen: de pasvorm. In dit artikel lees je alles wat je moet weten om de boxershorts, slips of trunks van je dromen te vinden.

Soorten herenondergoed

Er is meer dan één manier om je edele delen te bekleden. Als je niet bekend bent met de terminologie, wordt het kiezen van geschikte onderkleding een stuk moeilijker. Hier zijn de belangrijkste stijlen.

Boxers

Als je van lichte en luchtige dingen houdt, is dit model iets voor jou. Boxers zijn elastisch rond de taille, maar overal luchtig en loszittend. Dit maakt ze geweldig voor de zomer, gedragen onder een korte broek of een bredere broek om de luchtcirculatie te bevorderen en je koel te houden. Als je echter in slanke of skinny-fit jeans loopt, zul je merken dat boxers makkelijk naar boven kruipt en dat kan ongemakkelijk worden. En niemand wil dat je constant je boxer corrigeert…

Slip

Tenzij je gezegend bent met de torso van een Griekse god, kunnen deze waarschijnlijk het beste met rust gelaten worden. Slips zijn de kleinste en meest onthullende van alle ondergoedstijlen die we hier vandaag zullen noemen. Ze hebben meestal een elastische taille en een elastische katoenen constructie. De beenopeningen zitten zo hoog mogelijk, bieden een uiterst veilige pasvorm en laten al het been van de drager bloot.

Boxershorts

Zoals de naam al doet vermoeden is dit de krusiing tussen een boxershort en slip. Deze moderne klassieker heeft de vorm van een boxer en het rekbare comfort van een slip. De boxershort combineert deze tot één supercomfortabel wonderkledingstuk. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, is dit waarschijnlijk de beste optie voor de meerderheid van de mannen. Kies voor een merk met kwaliteit, zoals Calvin Klein ondergoed , en hij gaat jaren mee!

Trunks

Houdt je van de boxershort, maar zijn de benen iets te lang naar jouw smaak? Geen probleem, er is een naam voor wat je zoekt: trunks. Net als boxershorts hebben trunks een comfortabele, rekbare constructie – het enige verschil is dat ze iets hoger op de dij eindigen.

Boxerjock

Er zijn weinig dingen die meer afleiden tijdens het hardlopen dan je ondergoed omhoog laten kruipen, terwijl je je persoonlijk record op Strava probeert te breken. Maar met speciaal ontworpen broeken is het geen probleem meer. Het is een relatief nieuwe type ondergoed – mede gedreven door de opkomst van sportluxe en de 'athleisure'-beweging. Sportondergoed heeft de neiging iets minder stretch te bieden, wordt langer in het been gesneden en wordt gemaakt van vochtafvoerende stoffen. Zo blijf je veilig en comfortabel, en kun je optimaal presteren zonder dat je je aandacht hoeft te besteden aan wat er beneden gebeurt.

Laat een antwoord achter