Nikon D5
Blog

Nikon D5 voor oogverblindend mooie reisfoto’s

Ga je binnenkort lekker een lange tijd op vakantie? Heb je een rondreis in de meest bijzondere plekken van de wereld geboekt? Dan wil je natuurlijk wel prachtige foto’s maken tijdens je vakantie. De Nikon D5 DSLR Body is zo’n camera die gegarandeerd oogverblindend mooie reisfoto’s zal maken. Zeker als je op een unieke manier verslag wilt doen van jouw bijzondere reis, dan heb je een zeer professionele camera nodig. De Nikon D5 voldoet aan alle mogelijke hoge verwachtingen die jij kan hebben. Daarom duiken we nu samen dieper in de specificaties van de indrukwekkende Nikon D5.

Professionele resolutie met de Nikon D5

Als je een overzicht van de specificaties zou zien, dan zou je torenhoge verwachtingen hebben van de Nikon D5. Gelukkig maakt deze camera van Nikon al die beloftes dubbel en dwars waar. De Nikon D5 is ontwikkeld met het oog op de professionals die in de meest verschillende omstandigheden hun werk moeten doen. Zo heeft de camera een 20.8 megapixel fullframe en een bijzonder scherpstelsysteem met maar liefst 99 kruissensoren en 153 AF-punten. Dat is nog maar het begin. Het touchscreen van de Nikon D5 heeft tevens een hoge resolutie en maakt het mogelijk om de camera nog eenvoudiger te bedienen. Zo wordt het wel heel makkelijk om prachtige reisfoto’s te maken!

Alles wordt eenvoudig vastgelegd

Bovendien zal je dankzij de indrukwekkende autofocus nooit meer een bijzonder moment mislopen tijdens het reizen. Elke foto wordt bijna een meesterwerk met deze verbluffende camera van Nikon. Bij weinig licht krijgt deze professionele camera het nog steeds voor elkaar om prachtige plaatjes vast te leggen. Het gevoelige autofocus systeem heeft namelijk een eigen, aparte AF-processor. Hierdoor wordt alle inkomende informatie van de autofocus veel soepeler verwerkt waardoor jij weer betere reisfoto’s kan maken. De unieke gevoeligheid van de Nikon D5 is ook verwerkt in de ISO-waarden. De ISO kan je zelf instellen van 100 tot zelfs 102.400 en dankzij de uitstekende ruisreductie blijven je reisfoto’s haarscherp.

Op elk moment oogverblindend mooie reisfoto’s

Dit zijn maar een paar opmerkelijke specificaties die ervoor zorgen dat de Nikon D5 op werkelijk elk moment oogverblindend mooie reisfoto’s kan maken. Met deze camera kan iedereen in de huid kruipen van een professionele fotograaf. Of je nu actiefoto’s wil maken of verbluffende opnames in Ultra HD 4k resolutie wil schieten: je doet het allemaal vlekkeloos met de Nikon D5. Dus zoek jij nog een goede camera? Overweeg dan deze ster van Nikon!

Geef een reactie