Blog

Mode voor kids

De mode-industrie voor kinderen wordt steeds populairder. Door de zichtbare trend waarbij kinderen op een jongere leeftijd in aanraking komen met de mode-industrie, die vooral gevoed wordt door de sociale media, raken kinderen op een steeds jongere leeftijd geïnteresseerd in mode. Ook de mode-industrie zelf speelt hier steeds vaker op in door ook met kledinglijnen te komen voor de doelgroep vier tot zestien jaar. Door het stijgende succes gecombineerd met de stijgende interesse van kinderen in mode, komen er hierdoor steeds meer modemerken bij die hun focus richten op kinderen. Het gebruik van sociale media helpt hierbij ook uitermate goed in de groei van deze modemerken. Door het brede aanbod kan het echter steeds lastiger worden voor kinderen en hun ouders, om de juiste en leukste merken van kinderkleding te blijven vinden. Omdat er toch veel hippe kinderlijnen aanwezig zijn, is het handig om een paar van deze merken kort uit te lichten, zoals Nik en Nik en Dsquared2 Kids. 

 

Nik en Nik

Nik en Nik is afkomstig van het modemerk Nikkie. Haar kledinglijn voor kinderen is uitermate hip, waardoor het de interesse trekt van een grote groep jongeren. Het kledingmerk richt zich zowel op jongens als op meiden. Doordat de kleding erg modebewust is, zit er toch een erg speels uiterlijk aan verbonden. Op deze manier is dit modemerk uitermate geschikt voor kinderen die graag bij de tijd blijven. Het merk biedt erg veel soorten kledingstukken aan. Voor de meiden wordt vooral gefocust op: jurken, tops en broeken. Voor jongens richt het merk zich vooral op: hoodies, broeken en T-shirts. Doordat de modieuze kleding gecombineerd wordt met speelse en kinderlijke invloeden, is Nik en Nik een modemerk dat zeer geschikt is voor modebewuste kinderen en jongeren. 

 

Dsquared2 kids

Dsquared2 is tevens een zeer populair merk onder jongeren. Door deze populariteit is het merk zich ook gaan focussen op een kinderlijn, Dsquared kids. Ook dit bleek een groot succes. Het merk richt zich net als Nik en Nik zowel op jongens als op meiden. Dit merk heeft een breder aanbod in nonchalante kleding, waar Nik en Nik voor iets meer luxe in de kleding gaat. Dsquared2 Kids is daarom een vooroploper in bijvoorbeeld het aanbod van: slippers, trainingspakken, T-shirts en shorts. De comfortabele kleding is precies waardoor het merk zo groot is geworden. Het biedt kinderen een leuke kledingstijl die hen er uniek uit laat zien. Vooral de kwalitatieve jeans van het merk zijn populair onder de consument. Dit merk zal blijven groeien, ook met hun populaire kinderlijn.

Geef een reactie